Shinwa Precision Hungary Kft.

A Shinwa Precision Hungary Kft. japán tulajdonú multinacionális TIER2 autóipari beszállító vállalat, 2015-től a JVCKENWOOD csoport tagja. 1998-tól a térség egyik meghatározó és stabilan működő munkáltatója Miskolcon. A cég kiváló minőségű dekoratív műanyag alkatrészeket – infotainment egységeket, klímavezérlő egységeket, dekorációs paneleket és gombokat gyárt a járművek belsejébe; műanyag befecskendezéssel, festéssel, lézergravírozással, végső összeszereléssel és teszteléssel. A portfólió- és technológiabővítés részeként 2017-ben elkezdődött az új SMT sorok telepítése. A cég jelenleg EMS beszállítóként működik a műanyag szegmens mellett.

Tevékenységünket

  • 37 db műanyag fröccsöntőgéppel (1K, 2 K, 3K) kapacitása 50-400 tonnáig
  • 3 db Venjakob típusú síkágyas festőgéppel, mely integrált CO2 tisztítási és láng tisztítási rendszerrel rendelkezik és UV high-gloss festésre is alkalmas
  • 20 db lézer gravírozó berendezéssel
  • számos különböző összeszerelő sorral, termékspecifikus zsírzóberendezéssel, hő és ultrahang hegesztő berendezéssel, vizsgáló és teszt berendezésekkel látjuk el, akár ISO 8 szintű tisztaszoba körülmények között is.

Rendelkezünk továbbá két új telepítésű SMT beültető sorral, ahol műanyag- és elektronikai összeszerelési tevékenységet látunk el funkcionális és vizuális teszteléssel egy 15.000m2-es modern csarnokban

A Shinwa rendelkezik IATF 16949, ISO 14001 tanúsításokkal, és megfelel a VDA 6.3 és IPC CLASS3 standardoknak.

Tanúsítványok

Környezeti politika

ISO14001 Certificate

Shinwa IATF 16949

Megbízhatóság, technológia, szakképzett csapat!

Termelő tevékenységünket olyan támogató területek segítik, mint teljesen felszerelt mérőszoba, vevőszolgálati minőségügyi mérnökség, projekt mérnökség, mérnöki csapat.

Technológiák

Amiben igazán jók vagyunk.